Referenties

“Goede adviezen en begeleiding in talloze zaken die wij hier hebben ondergebracht. Kenmerken zijn o.a. snelheid, kundig, prettige wijze van communicatie, efficiënt en resultaatgericht.”

“DKA is een kantoor met doortastende advocaten, waar men accuraat en snel de zaken oppakt en zich niet de kaas van het brood laat eten. Een kantoor waarmee de samenwerking prima verloopt en dat zich tot het uiterste inspant de zaken goed af te handelen voor de cliënten.”

“Als interim- en consultancy bureau dat onder meer gericht is op het bank- en verzekeringswezen werken wij al enige jaren samen met DKA-advocaten. Zo verzorgen wij gezamenlijk onder meer een seminar Kredietbeheer en levert DKA-advocaten een bijdrage aan ons Permanente Educatie programma. Wij ervaren hun werkwijze als betrokken, helder in de belangenbehartiging, slagvaardig en zeer op de praktijk gericht. Mede door de “DKA- communicatiestijl” ervaren wij echt het gevoel van ‘samen’ en is onze dienstverlening bij onze opdrachtgevers gegroeid in impact en belang.”

“Onze bank is zeer tevreden over de dienstverlening van DKA Advocaten B.V. Dossiers worden snel en deskundig opgepakt, tijdlijnen worden goed bewaakt. Veel van onze dossier zijn succesvol afgesloten. Indien nodig, wordt ook (tijdig) een kritische opmerking gemaakt. Het belang van de cliënt staat voorop waarbij de bedrijfseconomische afweging telkens niet uit het oog wordt verloren.”

“Wat mij zo bevalt aan DKA is dat het een no-nonsense kantoor is met begrip voor de dagelijkse (juridische) realiteit en ondanks scherpe tarieven toch hecht aan het leveren van kwaliteit.”