Sportieve kennismaking

Advocatenkantoor DKA B.V. biedt u de mogelijkheid om op een sportieve manier kennis met haar te maken. Doesburg leent zich voor het starten van een zeiltocht of een fietstocht richting het heuvelachtige terrein van De Posbank.

U zult tijdens deze kennismaking beleven dat Advocatenkantoor DKA B.V. een plezierige samenwerking voorstaat.

Zeilen

Graag nodigt Advocatenkantoor DKA B.V. u uit om te zeilen. De Cornish Shrimper is een rank bootje. In haar eenvoud prachtig om te zien. In de kajuit bevinden zich vier kooien: een éénpits-kookkomfoor, drinkwatertankje en ‘porta potti’. De Shrimper is - voor haar afmetingen - een bijzonder zeewaardig schip en heeft nauwelijks last van overkomend buiswater. Door haar geringe diepgang zijn de meeste vaarwateren te bevaren. De Cornish Shrimper mag onderhand tot de klassiekers gerekend worden.

Fietsen

Op de weg of door het bos: Doesburg is een ideaal vertrek punt om de benen te laten spreken. Advocatenkantoor DKA B.V. is daarbij uw gids. Graag nodigt zij u uit om in een sprint-a-deux nader kennis te maken.

Klik op www.windfinder.com of www.weeronline.nl in hoeverre het weer uitnodigt om bovengenoemde uitdagingen aan te gaan.