Historie Advocatenkantoor DKA B.V.

Mr. D.J. (Diederik) Kramer richtte Advocatenkantoor DKA B.V. in het jaar 2002 op. Vanaf de start in Doetinchem heeft hij gekozen voor duidelijkheid.

Bij duidelijkheid hoort het maken van een keuze voor rechtsgebieden. Advocatenkantoor DKA B.V. richt zich uitsluitend op de gespecialiseerde ondernemings-, insolventie-, bank- en financierings- en arbeidsrechtpraktijk.

Door het maken van deze keuze is Advocatenkantoor DKA B.V. in staat tegen een concurrerend uurtarief op een hoog juridisch niveau u terzijde te staan: bij een geschil of voor organisatievraagstukken. Vanzelfsprekend streeft Advocatenkantoor DKA B.V. in beginsel naar een oplossing in der minne. Indien noodzakelijk schroomt Advocatenkantoor DKA B.V. niet de processuele degens te kruisen.

Meedenken met de cliënt is van essentieel belang. Onderdeel van de werkwijze van Advocatenkantoor DKA B.V. is verder kijken dan het juridische speelveld. Advocatenkantoor DKA B.V. onderhoudt daarom nauwe contacten met gespecialiseerde kleinschalige nichekantoren in andere sectoren. Hierbij kunt u denken aan accountants, belastingadviseurs, banken en bedrijfsadviseurs. Door deze contacten kan Advocatenkantoor DKA B.V. u ook de specialistische kennis leveren die niet tot haar kennis behoort, maar wel voor u van belang is. Degene naar wie de medewerkers van Advocatenkantoor DKA B.V. verwijzen kennen zij persoonlijk.

Persoonlijk geldt tevens voor de wijze waarop Advocatenkantoor DKA B.V. u benadert: recht door zee, waarderend en open staand voor uw opinie.

Sinds 5 oktober 2018 is Advocatenkantoor DKA B.V. gevestigd in Oosterbeek.

Vanzelfsprekend heeft Advocatenkantoor DKA B.V. een algemene aansprakelijkheidsverzekering afgesloten.

In geval van arbeidsongeschiktheid of verlet van mr. D.J. Kramer zal Quantum Law B.V. de praktijk van Advocatenkantoor DKA B.V. waarnemen.